zondag 25 oktober 2009

Zuurstokje

M'n nieuwe bijnaam is niet erg origineel, maar ik vrees dat ik zelf ook niet veel beters had kunnen verzinnen. Want hij is wel treffend: zuurstokje. Vandaag trainde ik voor het eerst in mijn roze Leontien-outfit en vriend J. heeft me in de vijf minuten dat ie me erin gezien heeft minstens tien keer zuurstok genoemd.

D'r werd gisteren bepaald niet lullig gedaan over de hoeveelheid kleding die ik in mijn achterbak mocht gooien. Ik moest er speciaal de onderste plank van mijn kast voor ontruimen. Tot gisteren trainde ik eigenlijk altijd in hetzelfde: een zwarte broek van de plaatselijke fietsenzaak en een heel oud jasje van Le Coq. Met als gevolg dat de wasmachine na iedere training draaide om alles snel weer schoon te krijgen.

Wat een luxe dat dat nu niet meer hoeft. Twee lange broeken, drie korte broeken, halflange en lange beenstukken, shirtjes, jasjes met en zonder mouwen én een thermoversie, vier paar sokken, een winterjas, een muts, een helm, halve handschoenen en hele handschoenen: jongens, ik hoef nog maar één keer per week te wassen!

En het mooiste is: dit is slechts ter overbrugging. Het echte kledingpakket komt over een paar weken. Heeft er nog iemand een Pax over?

5 reacties:

Anonymous Erik zei...

En anders is Tante Til misschien nog een aardig alternatief?

26 oktober 2009 02:32  
Anonymous Buuv zei...

Ik heb nog 2 laden vrij in mijn Malm. Huren?

26 oktober 2009 03:37  
Anonymous dolf zei...

Je kunt eindeloos op zo'n lekkere zuurstok zuigen

26 oktober 2009 08:31  
Blogger Mandarijn zei...

Dolf! Zwijn!

26 oktober 2009 12:22  
Blogger RareVerhalen zei...

http://rareverhalen.net

10 februari 2010 11:46  

Een reactie plaatsen

<< Startpagina